Sicco Bessem

Dag, ik ben Sicco Bessem. Ik ben geboren en getogen in Groningen en heb tot mijn 18de in Leeuwenborg gewoond. In mijn jeugd heb ik veel gesport; dit leidde tot aardig wat blessures waardoor ik regelmatig met Fysiotherapie in aanraking kwam. Daarmee was mijn interesse voor dit vak gewekt.

therapeuten siccobessem

Toen ik na de middelbare school een vervolg opleiding moest kiezen kwam ik al snel bij Fysiotherapie terecht. Ik ben dit in Utrecht gaan doen aan de Hogeschool. Na 1 jaar studeren ben ik er een jaar mee gestopt omdat de manier van studeren aan de Hogeschool van Utrecht mij niet goed lag. Ik ben toen een jaar aan het werk gegaan via uitzendbureaus en heb toen verschillende baantjes gehad: van verkoper tot vuilnisman. Alhoewel ik veel plezier heb gehad dat jaar begon ik toch te merken dat het vak Fysiotherapie mij nog steeds erg leuk leek. Ik ben toen weer gaan studeren, maar dit keer bij Thim van der Laan Internationale Hogeschool voor de Fysiotherapie in Nieuwegein. Hier werd een manier van studeren gehanteerd die veel meer bij mij paste. Daardoor kreeg ik weer plezier in het studeren en daar heb ik uiteindelijk ook mijn diploma behaald.

In eerste instantie ben ik een tijdje in de horeca gaan werken toen mijn vriendin en ik terug waren in Groningen. Niet snel erna ben ik in deze praktijk gaan werken. Op dit moment ben ik er 3 dagen per week. Intussen hebben Myrna en ik een dochter sinds 1 februari 2011.

Onlangs heb ik de cursus voor de Flexchair afgerond en is mijn interesse in Triggerpointbehandeling zich meer en meer aan het ontwikkelen.

Ik ben in geschreven in het BIG-register onder nummer 89912619604, zodat u gewaarborgd bent van kwaliteit.